O nama

Poštovani,

Tvrtka Džida d.o.o se bavi prodajom, servisiranjem i najmom viličara od 1997.

Od 2004.godine je generalni zastupnik i ovlašteni serviser renomiranog njemačkog proizvođača viličara Jungheinrich za područje cijele Bosne i Hercegovine.
2013.godine Džida d.o.o prelazi na novu suvremeno uređenu i opremljenu lokaciju površine preko 8000 metara kvadratnih,sa 2.000 metara kvadratnih servisnog,skladišnog i uredskog prostora.

Džida d.o.o zastupa kompletan portfolij proizvodnog programa Jungheinrich viličara i regalne opreme te može udovoljiti svakom zahtjevu kupca vezanom za podizanje,skladištenje i manipulaciju robe. Nudimo kvalitetan i brz servis viličara sa širokom paletom rezervnih dijelova na skladištu, kao i dijelove po narudžbi uz najkraći rok isporuke. Osim dijelova i popravki za Jungheinrich viličare popravljamo i nudimo dijelove i za sve ostale renomirane brendove viličara.U mogućnosti smo vam pružiti uslugu prodaje, demontaže i montaže punih guma marke SOLIDEAL za viličare na području cijele BiH.

Zastupamo također talijanske čistače DULEVO, komercijalne, industrijske i cestovne. Za čistače nudimo uslugu servisiranja i isporuke rezervnih dijelova kao i potrošnog materijala.
Pored čistača zastupamo i trakcijske baterije za viličare i čistače talijanskog proizvođača FAAM. Svojim starim i novim korisnicima nudimo uslugu regeneracije i desulfacije trakcijskih baterija u našem sjedištu u Čitluku.

Prošili smo suradnju sa tvrtkama EFAFLEX koja je proizvođač brzo-podiznih vrata njemačkog porijekla i tvrtkom ISOPAN jednim od vodećih proizvođača zidnih i krovnih panela.

Naš glavni cilj je da pretvorimo logistiku u uspješan faktor Vašega poslovanja. U svim sferama interne logistike ste u mogućnosti da se sa spokojem oslonite na nas i Jungheinrich jer Vaše potrebe su naša briga.

NOVO U PONUDI!

Vršimo prodaju i servis brzo-podiznih vrata marke EFAFLEX.

Osim prodaje i servisa brzo-podiznih vrata također vršimo prodaju zidnih i krovnih panela marke ISOPAN.

Uz nove viličare Džida d.o.o vam nudi stalno-izmjenjivu paletu rabljenih viličara po vrlo pristupačnim cijenama o kojima više možete saznati također na našoj web-stranici u sekciji rabljeni viličari.

O PROIZVODNOJ PALETI

novih viličara možete saznati više sa odabirom željene tipe viličara sa našeg glavnog izbornika, dok najnovije cijene možete saznati u direktnom kontaktu sa nama putem naših brojeva telefona ili email adrese koje možete saznati na našoj kontakt sekciji web-stranice.

PRIJAVA ZA SERVIS

FORMULAR