Servis

SERVIS

U skladišnom poslovanju viličar je osnovno sredstvo rada,bez kojeg skladište prestaje imati funkciju. Znamo što Vama znače isporuke i njihovo poštivanje.

Viličar Vam je neophodan za kvalitetno poslovanje, te njegov kvar uvelike može narušiti Vaš radni ritam. Radi navedenih i mnogih drugih razloga posjedujemo vozila u potpunosti opremljena za servis sa skladištem rezervnih dijelova u njima. Naši serviseri su opremljeni pokretnim računalom za servis sofisticirane elektronike i mehanike.

Sposobni smo pobrinuti se za Vaše viličare u interventnom roku u Vašem skladištu.

Da bi prijavili kvar i u što skorijem roku pozvali našu servisnu ekipu, popunite formu koja se nalazi na sljedecem linku ovdje ili nas direktno kontaktirajte na tel: +387 36 644 155.

Prodajne lokacije: - Čitluk - Sarajevo - Banja Luka
Servisne lokacije: - Čitluk - Sarajevo - Banja Luka - Tuzla - Tešanj - Bihać

NOVO U PONUDI!

Vršimo prodaju i servis brzo-podiznih vrata marke EFAFLEX.

Osim prodaje i servisa brzo-podiznih vrata također vršimo prodaju zidnih i krovnih panela marke ISOPAN.

Uz nove viličare Džida d.o.o vam nudi stalno-izmjenjivu paletu rabljenih viličara po vrlo pristupačnim cijenama o kojima više možete saznati također na našoj web-stranici u sekciji rabljeni viličari.

O PROIZVODNOJ PALETI

novih viličara možete saznati više sa odabirom željene tipe viličara sa našeg glavnog izbornika, dok najnovije cijene možete saznati u direktnom kontaktu sa nama putem naših brojeva telefona ili email adrese koje možete saznati na našoj kontakt sekciji web-stranice.

PRIJAVA ZA SERVIS

FORMULAR