U skladišnom poslovanju viličar je osnovno sredstvo rada bez kojeg skladište prestaje imati funkciju. Znamo što Vama znače isporuke i njihovo poštivanje. Viličar Vam je neophodan za kvalitetno poslovanje te njegov kvar uvelike može narušiti Vaš radni ritam. Zbog navedenih i mnogih drugih razloga posjedujemo 13 vozila u potpunosti opremljenih za servis sa malim skladištem rezervnih dijelova u njima. Naši serviseri su opremljeni pokretnim računalom za servis sofisticirane elektronike i mehanike. Sposobni smo pobrinuti se za Vaše viličare u što kraćem interventnom roku. Da bi prijavili kvar i u što skorijem roku pozvali našu servisnu ekipu popunite formu koja se nalazi na sljedećem linku ovdje ili nas direktno kontaktirajte na tel: +387 36 644 155.

Alternate Text
Servis za popravke
Nakon prijave kvara preko obrasca, na put kreće jedno od naših 13 servisnih vozila diljem Bosne i Hercegovine sa velikim brojem originalnih rezervnih dijelova u vozilu. Zahvaljujući gustoći pokrivenosti Bosne i Hercegovine našom servisnom mrežom, očekujte pomoć u roku 24 sata. Također, ako zbog npr. novih uvjeta korištenja želite izmijeniti, odnosno pregraditi vaše vozilo, naš servisni tehničar je "vaš čovjek" na licu mjesta. U našem prodajnom centru na raspolaganju je servisna radionica za veće i obilnije pregradnje ili generalne popravke.
Alternate Text
Sigurnosni servis
Sigurnosni servis ciljano vas vodi kroz "džunglu paragrafa" propisa za zaštitu od nezgoda, zaštitu na radu i okoliša, odnosno stručnih propisa, te se brine da uvijek ispunjavate sve zakonske zahtjeve ispitivanja. S Džida d.o.o sigurnosnim servisom uvijek ste na sigurnoj strani. Također, preuzimamo i nadzor vašeg održavanja rokova. Dok se vi bavite svojim osnovnim poslovanjem, mi se brinemo za propisno korištenje vaših vozila. Redoviti, preventivni servis i održavanje uštedjet će vam kasnija ružna i najčešće skupa iznenađenja. Zadaća Džida d.o.o programiranog servisa je prepoznavanje i minimiziranje trošenja dijelova koje na Vašim viličarima nastaje zbog svakodnevnih velikih opterećenja. Kroz intervale održavanja i najsuvremeniji softver za analizu koji je individualno prilagođen Vašem slučaju primjene, programirani servis dugoročno osigurava spremnost vaših viličara za primjenu, skraćuje vrijeme mirovanja i smanjuje troškove popravaka.
Alternate Text
Full servis
Potpuno se koncentrirajte na vaše osnovno poslovanje i na nas prenesite odgovornost za korištenje vaših viličara! Na osnovi fiksnog mjesečnog paušalnog iznosa pokrivene su sve potrebne mjere servisa - rokovi održavanja, popravci, nabavka rezervnih dijelova, sigurnosne kontrole i drugo, a sve kako bi vaši viličari bili u potpunosti spremni za korištenje. Vaša prednost: potpuna sigurnost investicije zbog unaprijed sagledivih i dugoročno fiksno izračunatih troškova. Veliki raspon ugovornih varijanti pokriva svaku vašu želju. Ne postoji ništa što se ne može - od pojedinačnog savjetovanja, do osobnih servisnih tehničara koji su odgovorni isključivo za tehnički nadzor vašeg voznog parka viličara - sve je moguće.