BA-88260 ČITLUK,
Gospodarska zona Tromeđa 7
Pon - Pet: 7:30 - 16:00
Sub - Ned: zatvoreno
O nama

Tvrtka Džida d.o.o. osnovana je 1997. godine s jasnom vizijom da postane predvodnik među tvrtkama koje se bave prodajom viličara. 


2004. godine postajemo generalni zastupnik njemačke tvrtke Jungheinrich, svjetskog lidera u proizvodnji viličara, za cijelu Bosnu i Hercegovinu. Pored Jungheinricha, još jedna velika tvrtka - Combilift iz Irske, prepoznaje naš kvalitet te započinjemo suradnju kroz prodaju njihovih namjenskih viličara. Vremenom su razvijana nova područja djelovanja, tako da je tvrtka Džida d.o.o. vrlo brzo postala renomirana tvrtka za prodaju, servis i najam viličara.


Danas, osim središnjice u Čitluku koja se prostire na preko 20.000 m², imamo i poslovnice u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Bihaću i Tešnju kako bismo našim klijentima bili dostupni u svakom trenutku, a pored viličara u ponudi imamo i građevinsku mehanizaciju Sany i Yanmar te široki spektar dodatne opreme i alata za istu. 


Naša vizija je ostvarena, no mi idemo dalje.Osim viličara, gdje nudimo prodaju, servis i najam, u ponudi imamo i:

- Građevinsku mehanizaciju naših partnera japanske kompanije YANMAR i kineske kompanije SANY,
- Veliki izbor građevinskog opreme i alata kao što su kašike, grajferi, brze spojke za izmjenu alata, hidraulične čekiće, gusjenice, pneumatici i slično,
- Rampe i transportne prikolice tvrtke Definitive,
- Regalnu opremu našeg partnera Jungheinrich-a,
- Opremu za čišćenje talijanske tvrtke DULEVO,
- Trakcioni baterijski članci tvrtke FAMM,
- Robotske ručne kosilice SPIDER, češke tvrtke Dvorak,
- Brzopodizna vrata njemačke tvrtke EFAFLEX.


about-us-0
about-us-1
about-us-2