BA-88260 ČITLUK,
Gospodarska zona Tromeđa 7
Pon - Pet: 7:30 - 16:00
Sub - Ned: zatvoreno
Usluge
Sigurnosni i Full servis
Skladište bez viličara, nije skladište. A ukoliko Vam je viličar u kvaru, i to duže vrijeme, kao da ste bez viličara što dovodi do porazne lančane reakcije u Vašem poslovanju. Ne brinite, mi smo tu kako bismo Vam omogućili poslovanje bez gubitaka. Ukoliko Vam se dogodi kvar na viličaru, dovoljno je da nas kontaktirate i u najkraćem vremenskom roku jedno od naših 16 servis vozila s profesionalnim serviserom, dolazi u pomoć. Želite li pak sa sebe skinuti teret brige oko servisiranja viličara, možemo Vam ponuditi paket Sigurnosni servis te paket Full servis u kojem mi preuzimamo potpunu odgovornost za ispravnost i funkcionalnost vaših viličara.
about-us-0
Servis za popravke

Nakon prijave kvara preko obrasca, na put kreće jedno od naših 16 servisnih vozila diljem Bosne i Hercegovine sa velikim brojem originalnih rezervnih dijelova u vozilu. Zahvaljujući gustoći pokrivenosti Bosne i Hercegovine našom servisnom mrežom, očekujte pomoć u roku 24 sata. Također, ako zbog npr. novih uvjeta korištenja želite izmijeniti, odnosno pregraditi vaše vozilo, naš servisni tehničar je "vaš čovjek" na licu mjesta. U našem prodajnom centru na raspolaganju je servisna radionica za veće i obilnije pregradnje ili generalne popravke.

Sigurnosni servis

Sigurnosni servis ciljano vas vodi kroz "džunglu paragrafa" propisa za zaštitu od nezgoda, zaštitu na radu i okoliša, odnosno stručnih propisa, te se brine da uvijek ispunjavate sve zakonske zahtjeve ispitivanja. S Džida d.o.o sigurnosnim servisom uvijek ste na sigurnoj strani. Također, preuzimamo i nadzor vašeg održavanja rokova. Dok se vi bavite svojim osnovnim poslovanjem, mi se brinemo za propisno korištenje vaših vozila. Redoviti, preventivni servis i održavanje uštedjet će vam kasnija ružna i najčešće skupa iznenađenja. Zadaća Džida d.o.o programiranog servisa je prepoznavanje i minimiziranje trošenja dijelova koje na Vašim viličarima nastaje zbog svakodnevnih velikih opterećenja. Kroz intervale održavanja i najsuvremeniji softver za analizu koji je individualno prilagođen Vašem slučaju primjene, programirani servis dugoročno osigurava spremnost vaših viličara za primjenu, skraćuje vrijeme mirovanja i smanjuje troškove popravaka.

about-us-0
about-us-0
Full servis

Potpuno se koncentrirajte na vaše osnovno poslovanje i na nas prenesite odgovornost za korištenje vaših viličara! Na osnovi fiksnog mjesečnog paušalnog iznosa pokrivene su sve potrebne mjere servisa - rokovi održavanja, popravci, nabavka rezervnih dijelova, sigurnosne kontrole i drugo, a sve kako bi vaši viličari bili u potpunosti spremni za korištenje. Vaša prednost: potpuna sigurnost investicije zbog unaprijed sagledivih i dugoročno fiksno izračunatih troškova. Veliki raspon ugovornih varijanti pokriva svaku vašu želju. Ne postoji ništa što se ne može - od pojedinačnog savjetovanja, do osobnih servisnih tehničara koji su odgovorni isključivo za tehnički nadzor vašeg voznog parka viličara - sve je moguće.