BA-88260 ČITLUK,
Gospodarska zona Tromeđa 7
Pon - Pet: 7:30 - 16:00
Sub - Ned: zatvoreno
Novosti / Postali smo zastupnik brenda Epiroc

Zadovoljstvo nam je objaviti kako smo postali ovlašteni zastupnik najprepoznatljivijeg brenda hidrauličnih čekića i alata za bagere - Epiroc (nekadašnji Atlas Copco). Osim prodaje samih alata i rezervnih dijelova. firma Džida nudi uslugu montaže i servisa alata s centralom u Čitluku.

Epiroc je švedski proizvođač rudarske i infrastrukturne opreme sa sjedištem u Stockholmu, koji je do 2018. je bio dio firme Atlas Copco, te se nakon reorganizacije odvojio kao zasebna firma. 

U ponudi su dostupni hidraulični čekići za bagere od ~ 50 kg do više od 10.000 kg radne težine za bilo koju vrstu nosača. Više od šezdeset godina razvoja čekića za razbijanje dovelo je do napretka na različitim razinama, kao što su sustavi samopodmazivanja, sustavi za prigušivanje zvuka i vibracija, sustavi za automatsko podešavanje tvrdoće stijene, povrat energije, koncept čvrstog tijela i još mnogo toga. Zbog svega navedenog Epiroc je na tržištu najbolji izbor za hidraulične čekiće. Pored čekića u ponudi su i drugi alati za građevinske radove. Kompletnu ponudu možete provjeriti na našoj web stranici pod Građevinskom opremom i rezernim dijelovima.